Bemutatkozás

Üzletünket 2000-ben nyitottuk meg, ahol kőműves- és burkolószerszámokat értékesítünk.

Fő célkitűzésünk volt, hogy egy olyan speciális üzletet alakítsunk ki, ahol mind a kivitelezőket, mind a lakosságot jó minőségű magyar és külföldi termékekkel tudjuk kiszolgálni.

A termékek között nem csak az építőiparban használatos szerszámokat, hanem a kivitelezéshez szükséges anyagokat és kellékeket is megtalálják vevőink.

Nagy gondot fordítunk kínálatunk folyamatos frissítésére és bővítésére az aktuális trendek és piaci igények figyelembevételével. A készleten nem lévő termékeket rövid szállítási határidővel be tudjuk szerezni.

Az elmúlt időszakban kialakított beszállítói kapcsolataink biztosítják, hogy a lehető legkedvezőbb áron kínálhassuk a minőségi termékeket. Arra törekszünk, hogy vásárlóink igényeit gyors és segítőkész kiszolgálással elégítsük ki. Szaktanácsadással igyekszünk megkönnyíteni a vásárlók eligazodását a burkolóanyagok, termékek széles palettáján, és megtalálni számukra a legmegfelelőbb megoldást. Elsődleges és legfőbb célunk a vevők jelenlegi és jövőbeli igényeinek mind magasabb szintű kielégítése, a termékeink minőségének folyamatos javítása, mert tudjuk, hogy csak ez által lesz biztosítva a jövő, és a cég hosszú távú működése.

Vásárlóink már megszokhatták, hogy üzletünkben nem telhet el úgy hónap, hogy ne bővítsük kínálatunkat jó minőségű termékekkel.

Üzletpolitikánkhoz az is hozzátartozik, hogy a vásárlási szándék nélkül érkezőket is szívesen látjuk el információkkal és tanácsokkal. Bízunk abban, hogy egyre több új Vásárló keres fel minket, a már meglévők pedig megtisztelnek bennünket hűségükkel. Építő jellegű kritikáikat és észrevételeiket szívesen várjuk. Ha írni kíván, klikkeljen ide!

MINI KELLER KFT. - Kőműves- és burkolóanyagok, festékek, szerszámok és  kellékek
Címünk: 1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 184. | Tel./Fax:(00 36) 1-383-3905|
E-mail: minikeller@minikeller.hu | Web: www.minikeller.hu |
Nyitva tartás: hétfő-péntek: 07-17, szombat: 07-13 |
Webdesign: www.webfocus.hu