Bemutatkozás

Üzletünket 2000-ben nyitottuk meg, ahol kőműves- és burkolószerszámokat értékesítettünk.

2015-ben egy nagyobb, vevőink számára könnyebb megközelíthetőséget és jobb parkolási lehetőséget biztosító telepre költöztünk.

Itt már festékek, gipszkartonok és Ytong téglák értékesítésével is bővítettük választékunkat.

Fő célkitűzésünk volt, hogy egy olyan speciális üzletet alakítsunk ki, ahol mind a kivitelezőket, mind a lakosságot jó minőségű magyar és külföldi termékekkel tudjuk kiszolgálni.

A termékek között nem csak az építőiparban használatos szerszámokat, hanem a kivitelezéshez szükséges anyagokat és kellékeket is megtalálják vevőink.

Nagy gondot fordítunk kínálatunk folyamatos frissítésére és bővítésére az aktuális trendek és piaci igények figyelembevételével. A készleten nem lévő termékeket rövid szállítási határidővel be tudjuk szerezni.

Az elmúlt időszakban kialakított beszállítói kapcsolataink biztosítják, hogy a lehető legkedvezőbb áron kínálhassuk a minőségi termékeket. Arra törekszünk, hogy vásárlóink igényeit gyors és segítőkész kiszolgálással elégítsük ki. Szaktanácsadással igyekszünk megkönnyíteni a vásárlók eligazodását a termékek széles palettáján, és megtalálni számukra a legmegfelelőbb megoldást. Elsődleges és legfőbb célunk a vevők jelenlegi és jövőbeli igényeinek mind magasabb szintű kielégítése, a termékeink minőségének folyamatos javítása, mert tudjuk, hogy csak ez által lesz biztosítva a jövő, és a cég hosszú távú működése.

Vásárlóink már megszokhatták, hogy üzletünkben nem telhet el úgy hónap, hogy ne bővítsük kínálatunkat jó minőségű termékekkel.

Üzletpolitikánkhoz az is hozzátartozik, hogy a vásárlási szándék nélkül érkezőket is szívesen látjuk el információkkal és tanácsokkal. Bízunk abban, hogy egyre több új Vásárló keres fel minket, a már meglévők pedig megtisztelnek bennünket hűségükkel. Építő jellegű kritikáikat és észrevételeiket szívesen várjuk. Ha írni kíván, klikkeljen ide!

MINI KELLER KFT. - Kőműves- és burkolóanyagok, festékek, szerszámok és  kellékek
Címünk: 1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 184. | Tel./Fax:(00 36) 1-383-3905|
E-mail: minikeller@minikeller.hu | Web: www.minikeller.hu |
Nyitva tartás: hétfő-péntek: 07-16, szombat: 07-12 |
Webdesign: www.webfocus.hu